info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa’da Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Düzenlenecek

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde, merkez mahallelerde ikamet eden kişilerin katılımıyla ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ düzenlenecek.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde, merkez mahallelerde ikamet eden kişilerin katılımıyla ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ düzenlenecek. Mahalle muhtarlarının belirleyeceği teknik sorumlu himayesinde gerçekleşecek hazırlıklar kapsamında, o mahallede ikamet eden kişiler arasından seçilecek 15 kişi, turnuvaya katılacak. Kurulacak komiteye forma renklerini bildirecek takımlar, yapılacak eşleşmelerin ardından sahaya çıkacak. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası programına ilişkin bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, şehrin gündeminde spor ve futbol kültürüyle yer edinmek istediklerini, bu amaçla Süleymanpaşa yaşayan vatandaşların sportif etkinliklerde yer almasını sağlayacak bir proje hazırladıklarını söyledi.

Söz konusu projeyle ilgili olarak kamuoyunun görüşüne başvurduklarını ve turnuva fikrinin son derece sıcak karşılandığını anlatan Yüksel, turnuvanın hazırlıkların tamamlanmasının ardından başlayacağını belirtti. Yüksel, halı sahada oynanacak maçların ardından turnuvanın, görkemli bir törenle tamamlanacağını söyledi. Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Öztekin ise mahalleler arası futbol turnuvası hazırlıklarının büyük bir heyecanla devam ettiğini ifade ederek, tüm vatandaşları turnuvaya katılmaya davet etti.

Kaynak : Murat Ürtekin