info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye`nin Bir Numarasından Muratlı`dan Müdür Oldu

Atatürk`ün yurt dışına tam burslu olarak gönderdiği ve büyük başarılara imza atan Edirne`li Dr.Cevdet Tuna,FARMASİ ile kısa zamanda Türkiye`nin bir numaralı sağlık ve kozmetik markasının yaratıcısı olduğu gibi,birçok kişiye de gelir imkanı sağladı.

Türkiye ve Dünya'da doğrudan alışveriş imkanı sağlayan Farmasi'nin Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde ev hanımı olmasına rağmen satış danışmanı olarak ekibini oluşturup bu ünlü firmanın ürünlerini tanıtıp satan Hanife Kılcan Bayram,Eşi Ali Bayram ile iki yıl içinde büyük bir heves ve gayretle çalışmasının semeresini aldı ve Muratlı'dan firmanın müdürleri arasına girmeyi başardı.

Çorlu Divan otelde müdürler toplantısında plaket ve çiçeklerle onurlandırılan Hanife Kılcan Bayram, " Toplumumuzda, kimse almaz,kim inanır,nasıl yapacağım, vaktim yok,çocuklar var gibi çeşitli bahanelere sığınmak yerine, kadınların da en iyi şekilde girişimci olabileceğinin, para kazanarak aile bütçesine katkıda bulunabileceğinin en güzel örneği, Türkiye'nin YERLİ bir firmasının nasıl bir numara olabildiğinin göz önüne alınmasıyla gerçekleşebildiğinin ispatını sağlamak en büyük azim ve gurur kaynağıdır. Bugün bizler burada ekip ruhu ve dayanışma ile aile ve ülke ekonomisine katkının olabileceğini sergilemiş bulunmaktayız. Bunun en önemli temeli,yerli malını güçlendirmek,kalkınma hamlesi yaratmak, birlik ve dayanışma ruhunu sağlamaktır. Bizler FARMASİ ailesi olarak, birlik ve dayanışma içinde bunu başardık.Tek temennim,insanın isteyince tüm zorlukları aşacağının anlaşılarak, böyle önemli firmalarla güçlü bir Türkiye'nin tüm Dünya'da önemli yer etmesidir. Ekibime ve Farmasi ailesine teşekkür ederim " Dedi.

Hanife Kılcan Bayram gibi başarılara imza atan bir diğer girişimci bayan Füsun Atav Baydar, " Hanife Hanım gibi azimli ve çalışkan bir bayanın başarılı bir ekip oluşturarak müdürlük seviyesi bizlere gurur veriyor.Umarız kendisini daha yükseklerde görme imkanı buluruz.Başarılarının devamını diliyorum " Dedi.

FARMASİ bölge müdürü İlkay Gençler, " Bugün burada müdürlük seviyesine ulaşmış danışmanlarımızın başarısı,firmamızın da başarısı oluyor.Türkiye'nin bir numarası olmuş sağlık, kozmetik, temizlik ve daha birçok alanda faaliyet gösteren firmamız sizlerle gurur duyuyor. Bu başarılarınızın Kendisi de Trakyalı,Edirneli olan firma sahibi ve kurucumuz merhum Dr. Cevdet Tuna için de gurur kaynağıdır. Sizleri daha üst seviyelerde görmek dileğiyle tebrik ve teşekkür ediyorum " Dedi.

FARMASİ müdürler toplantısı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Kaynak : Murat Üretkin