info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaştan Görgüsüz Magandalara Tepki

Belediye ve Karayolları Çözüm Bulsun

Muratlı-Süleymanpaşa yolu üzerinde,Cezaevi ile Yeşilsırt köyü arasında bulunan uzun yol araçları ve Kapıkule'den giriş yapan gurbetçilerin dinlenme,mola alanı olarak kullanılan yer,yine çevre magandalarının istilasına uğradı.Daha önce buradaki çöpleri haber olarak okuyucuyla paylaşmıştık ve bu alan temizlenmişti. Fakat bu çevre magandaları,tekrar bu alanı çöple doldurdular.

Bu konuda tepki gösteren araç sahipleri, "bu görgüsüz,topluma ve çevreye saygısı olmayan yabanilerin buraya çöp dökmesini engelleyin.Bu yabani görgüsüzlerin biraz olsun çevreye zararını önlemek için Karayolları veya Büyükşehir buraya beton dökemiyor mu? Bu alana beton döküp bir uyarı tabelası koymak bu kadar mı zor?

Önceleri biz gurbetten memleketimize dönerken,uykusuz araba kullanmayalım diye burada mola veriyorduk.Hatta piknik yapıyorduk.Biz piknik yaptığımızda dahi çöpümüzü poşetleyip götürüyorduk.İnsanlar bu kadar mı görgüsüz ve saygısız oldu" diyorlar. Karayollarının bu yol acil park alanını asfaltlayıp uyarı tabelası koyması,belediyenin de çöpleri bir an önce kaldırması bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin