info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaşlardan Trafik Magandalarına Anlamlı Söz

Avrupa`da Görmüşler Medeniyeti Öğrenememişler

Bayram boyunca yaklaşık bir haftadır engelli park yerine sorumsuzca park eden bir araç,vatandaşların dikkatini çekince haber merkezimize bildirdiler. Yabancı plakalı bir aracı iki sarışın bayanın sürekli engellilere ait park yerine park etmesi üzerine vatandaşların dikkatini çekmiş ve bu iki bayanın umursamazlığı tepkilere neden olmuş.

Bazı vatandaşlar; "Bize görgüsüz, kültürsüz, eğitimsiz diyen Avrupalılar, yabancı plakalı bu araçla gelen sapasağlam iki kadının yasak olmasına rağmen engelli araçlara ayrılmış bu yere araçlarını koyması HANGİ AVRUPA KÜLTÜRÜNE MEDENİYETİNE UYUYOR? ÜSTELİK BU BAYANLAR SAATLERCE BU ARAÇLARINI ENGELLİ PARK YERİNDE BIRAKIP ALIŞVERİŞE PAZARA GİDİYORLAR. BU AVRUPA KÜLTÜRÜ MÜ, AVRUPA MAGANDALIĞI MI?

Bizi eleştirenler, gelip bu manzaraya cevap versin. Sürekli engelli yerine park eden, gayet modern bu bayanların yaptığı hangi Avrupa kültürüne uyuyor?

Avrupa görmüşler ama medeniyet görmemişler" diye tepki gösterdiler. Bu aracın sahibinin, yurt dışından Türkiye'ye tatile gelen Türk vatandaşı olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin