info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

250 Araç İçin Koca Meydan Mahvoldu

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, 250 Araç İçin Koca Meydan Mahvoldu dedi

Tekirdağ büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, Zübeyde hanım parkını ve çevresini yıkarak, ağaçları söktürerek, yeni bir otopark ve park çalışmalarına başlamıştı. Daha bitmeden defalarca duyurmasına rağmen açılışı yapamayan ardından yarım yamalak bir şekilde açılış yapan Albayrak, Ak Parti il başkanı Mestan Özcan'a brifing vermiş, alanın altının otopark üstünün park ve miting alanı olarak kullanılacağını söylemişti.

Ak Parti İl başkanı Mestan Özcan,brifing sonrası gazeteciler Murat Ürtekin ve Nijat Ayvaz ile bu otoparkı gezdi.

BİTTİ DİYE AÇILIŞ YAPILAN OTOPARKTA ASANSÖR ÇALIŞMADIĞINI,IŞIKLARIN YANMADIĞINI GÖREN MESTAN ÖZCAN,TELEFONUNUN FENERİNİ YAKARAK OTOPARKI GEZMEYE ÇALIŞTI.

Her tarafın hala tamirat içinde olduğunu, henüz bitmiş bir şeyin olmadığını bitmemiş otopark ve parka açılış yapıldığını söyleyen Özcan, " koskoca alan, 250 araçlık otopark için heba edildi. Ne ağaç ne toprak ne de bir gölgelik kaldı. Kadir başkanın söylediği gibi, bu alanda miting de olmaz.

Bir arbedede insanlar gerisin geriye yuvarlanıp yola kadar düşerler. Ayrıca karda, buzda bu eğimli alanda vatandaş yürürken bir yerlerini kırar. 250 araçtan elde edilecek para için bu kadar ağaca, bu kadar gölgeliğe, Atatürk'ün annesinin adını taşıyan Zübeyde Hanım parkını yok etmeye değdi mi?" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin