info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel Mazbatasını Aldı.

03 Şubat 2018 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşen AK PArti Tekirdağ Olağan kongresinde tekrardan il başkanı olarak seçilen Cüneyt Yüksel mazbatasını aldı.

Köprübaşı Adliye binasına tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen İl Başkanı Cüneyt Yüksel mazbatasını ilçe seçim kurulundan teslim aldı.

Tören esnasında açıklamada yapan Yüksel yaptığı açıklamada; Görmüş olduğunuz bu ekip 2019 yerel seçimlerinde tarih yazacak bir ekip olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde tamamen hedeflerimiz ve ideallerimiz doğrultusunda çalışacağız. Bugune kadar bize sahip çıkan başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sn.Binali Yıldırım’a ve kongremize katılarak bizleri onurlandıran tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza, Bakanlarımıza , İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Biz büyük bir kadro ve ekibiz. Biz ideallerimiz uğrunda samimi ve riyadan uzak bir şekilde çalışarak tüm belediyeleri alacağımıza inancımız tamdır diyerek mazbata alma törenine katılan tüm gazetecilere teşekkür etti. Mazbata alma töreninin ardından tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak : Murat Ürtekin