info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak`ın Zabıtasından Muratlı Belediye Başkan Yardımcısına Kıyak

Muratlı belediye başkan yardımcısı Ufuk Gençtürk sosyal medya hesabında, Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin, " ilimiz genelinde kaldırım işgalleriyle ilgili çalışma başlatılmıştır. Esnafımızın cezalı duruma düşmemesi için yayaların geçişine engel olacak malzemeleri kaldırmasını rica ederiz" diye bir paylaşımda bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir belediyesine bağlı Kadir Albayrak'a yakınlığıyla bilinen dört daire başkanından biri olan Hasan Bayram'a bağlı zabıtalar,kaldırım işgali alenen görünen ve sıra dükkanlar esnafından ayrımcılık yapıldığı için tepki gören Muratlı belediye başkan yardımcısı Ufuk Gençtürk'ün yakını olan "GENÇTÜRK" tekel büfesine herhangi bir işlem yapmıyorlar. Bu konuda tepkisini dile getiren vatandaşlar, " vatandaşın kahvehanesinin önündeki küçücük tabelayı yetkisi olmamasına rağmen görüntü kirliliği yapıyor " diye söküp atıyorlar, belediye başkan yardımcısı yakını olunca ses çıkarmıyorlar.

Bu nasıl adalet, bu nasıl sosyal demokratlık?

Sadece onunla da kalmıyor,yan tarafındaki lokantanın 2 metre uzunluğundaki tehlike arz eden tabelasına,bırakın görüntü kirliliğini, mazallah birinin kafasına düşse ölümle sonuçlanacak bir kaza yaratacak olmasına rağmen ses çıkarmıyorlar. Başkan yardımcısı esnafa çağrı yapıyor kendi yakını kurallara uymuyor. Bizim tabelamızın sökülmemesi için belediye başkan yardımcısı yakınımız mı olması lazım, büyükşehir belediye başkanından torpilli mi olmak lazım?" diyorlar.

Kahvehanenin tabelası yetki harici sökülürken, yufkacının zararsız bayrağı kaldırılırken ,belediye başkan yardımcısının tekel büfesinde zabıtayla oturup, aracın büfenin karşısına park ettiğini gören vatandaşlar; "bu mu adalet,bu mu eşitlik?" Diyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin