info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aşağısevindikli Ölüm Kavşağında Yine Kaza

Faaliyete geçtiği günden beri, E-5 karayolunu Tekirdağ Süleymanpaşa`ya bağlayan çevre yolunda hemen hemen her ay hatta her hafta bir kaza yaşanırken, Muratlı - Aşağısevindikli kavşağında yine feci bir kaza meydana geldi.

Polis ve ambulans anında olay yerine gelirken, can kaybı yaşanmadığı, iki yaralıya anında müdahale yapıldığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre, 59 Plakalı siyah aracı kullanan bayan sürücü, Aşağısevindikli istikametinden gelerek, birinci şeridi geçip ikinci şeride geçiş yaptığında, Çevreyolundan Süleymanpaşa istikametine gitmekte olan 26 Plakalı beyaz aracın çarpmasıyla, ikisi birlikte yol kenarında bulunan ağaç yetiştirilen bölgeye savruldu. Aşağısevindikli istikametinden gelen araçta bulunan iki yaralı gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, çevreyolunda seyreden araçta maddi hasar haricinde bir şey olmadığı görüldü.

Çevreyolu istikametinde seyir eden kaza yapan araç sürücüsü yaptığı açıklamada, "aniden önüme çıktı.Toparlayıp frene bastım ama çarpışmaya engel olamayınca ikimiz de yol dışına sürüklendik.Ben normal güzergahımda seyir halindeydim." Dedi.

Karayolları müdürlüğünün bu kavşağa alt geçit veya köprü yapması gerektiğini ifade eden kaza yerindeki sürücüler, " bir an önce bu kavşağa alt geçit veya köprü yapılması şarttır. Önümüz kış,bu yol kış aylarında çok can alır " Dediler.

Bu çift yönlü kavşakta alt geçit veya üst geçit yapılmadığı için sürekli kazalar meydana gelirken,bu kez de iki aileden biri bayramı hastanede geçirecek.

Kaynak : Murat Ürtekin