info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Ulaş Yurdakul Halkın İçinde, Halkla İçiçe

Yapmış olduğu hizmetler ve dev projeler ile Malkara’yı 21. Yüzyıla yakışan bir hale getirmeye çalışan yapılamaz denilenleri bir bir gerçekleştirip ilçeye modern bir kent olma yolunda çağ atlatan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul bu koşturmalı zamanlarında bile hemşerilerine vakit ayırıp tabana inerek halkın içinde yer alıyor.

Her fırsatta tabana inip ilçe sakinleriyle buluşan ekibiyle birlikte düzenli olarak Malkara’da ki mahallelere gidip ve yapmış olduğu ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyip isteklerini bir an önce gerçekleştiren Ulaş Yurdakul, bu ziyaretlerde Malkara Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini ilk ağızdan hemşerileriyle paylaşıyor.

Başkan Ulaş Yurdakul’u koltuklarından ayrılmayan Belediye başkanlarının aksine kimi zaman ilçe merkezinde bir çay ocağı önünde kimi zamanda projelerini tamamladığı yatırımların önünde hemşerilerimi bu hizmeti anlatırken görmek mümkün. İlk zamanlarında tiyatroda arka sıralarda oturan vatandaşlar yan koltuklarında Başkan Ulaş Yurdakul’un oturduğunu gördüklerinde bazen bir konserin etkinlik alanında konseri başkanla omuz omuza izlediklerinde ya da bir turnuvada başkanla karşılıklı tavla oynadıklarında şaşırabiliyorlardı. Geçtiğimiz günlerde Evren Kahve 10.

Geleneksel Tavla Turnuvasına katılan Başkan Ulaş Yurdakul’u tavla oynarken görenler ise artık şaşırmıyorlar. Çünkü Başkan Ulaş Yurdakul fırsat buldukça her yıl bu turnuvaya katılarak halkın içinde yer alıyor. Hemşerileriyle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 1 Ocak 2019 Salı akşamı Evren Kahvede kura sonucu eşleştiği rakibi Seyfi Tezyıldırım ile turnuvanın birinci tur müsabakasını oynadı. İki set süren ve büyük bir keyif içerisinde geçen mücadeleyi Seyfi Tezyıldırım’a 2-0 ( 5-3 – 5-3 ) kaybeden Başkan Ulaş Yurdakul turnuvadan elenmesine rağmen turnuvaya da güzel bir renk katmış oldu.

BAŞKAN YURDAKUL: “İLETİŞİM KÜLTÜRÜNÜ DESTEKLİYORUZ”

Müsabaka sonrası centilmence rakibini tebrik eden Başkan Ulaş Yurdakul; “Öncelikle değerli hemşerim Seyfi Tezyıldırım’ı müsabakada ki başarısından dolayı, bu yıl tavla turnuvasının 10.’sunu düzenleyen Evren Kahve Tavla Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Vedat Uyanık ve Tertip Komitesi Üyesi Onur Akıncı’yı ise böyle güzel bir turnuva düzenledikleri için can-ı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman dedikodunun Malkara’ya bir faydası olmadığı ve bu algıyı kırmakta kararlı olduğumuzu üstüne basa basa söylüyorum. Dedikodu kültürünün bitmesi, bunun yerine iletişim kültürünün ve sosyal aktivite kültürünün artması için biz belediye olarak yapmış olduğumuz etkinliklerle mücadelemizi veriyoruz. Bu tarz etkinlikleri düzenleyen her hemşerimizin de yanında yer alıp eğer programım müsaitse bizzat kendim katılıyorum.

Çok keyifli ve güzel bir turnuva oluyor. Bu tarz etkinliklerin çoğalması temennimle birlikte turnuvaya katılan herkese de başarılar diliyorum.” diyerek turnuva hakkında ki düşüncelerini belirtti. BAŞKAN ULAŞ YURDAKUL TAKDİR EDİLİYOR Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un hem ilçeye yapmış olduğu hizmetler hem de tabana inerek her zaman hemşerilerinin yanında iç içe olması her kesim tarafından takdir ediliyor. Müsabakayı izleyen vatandaşlar; “Dur durak bilmeden gece gündüz hizmet sevdası ile koşarak hemşerileri için çalışan Başkanımız Ulaş Yurdakul’u aramızda görmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.

Göreve geldiği ilk günlerde kendisinin etkinliklerde halkın içinde olduğunu görünce çok şaşırıyorduk çünkü böyle alışılmadığından bu durum bizlere garip geliyordu. Malkara’da takdire şayan hizmetler görüyoruz. İlçemizin çağ atlamasından ve bir marka kent haline gelmesinden, halkının daha modern yaşamaları için yaptığı çalışmalardan, hayata geçirilen projeler ve yapılan hizmetlerle örnek teşkil eden bir ilçe yolunda olmamızdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.” diyerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a olan güvenlerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin