info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi’nden Çorlu Emniyet’ine 11 Araç Teslim Edildi

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kullanımına tahsis edilen 11 hizmet aracı için devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Törene Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Yardımcısı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Kemaleddin Avcı ve Özcan Veysel Tunçcan, belediye meclis üyeleri, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Törende konuşan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, şehirdeki huzurun ve güvenin sağlanabilmesi için emniyet teşkilatımızın önemli sorumlulukları olduğunu ifade ederek Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilen araçlar için Çorlu Belelediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Sarılı’nın ardından söz alan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; Çorlu’daki tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını, Çorlu’nun huzuru ve refahı için tüm kurumlara destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek sözlerini şöyle sonlandırdı: “Çorlu Belediyesi olarak emniyet teşkilatımıza 11 yeni hizmet aracının devir teslimini bugün gerçekleştiriyoruz.

Emniyet teşkilatımız, polisimiz bu araçlarla aramızda biraz daha fazla gezerek güvenliğin daha sağlıklı bir şekilde sağlayacaklar. Bugün teslimini yaptığımız araçların ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Konuşmaların ardından anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Başkan Ahmet Sarıkurt’un sembolik anahtarı Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’na teslim etmesinin ardından hizmet aracı devir teslim töreni sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin