info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dereağzı Mahallesi`nden Cüneyt Yüksel`e Çağrı

Set Koymazsanız Daha Çok Canlı Ölecek

Tekirdağ-Süleymanpaşa Hürriyet Mahallesi Dereağzı Caddesi No:65 bölgesinde, araçlarını çılgınca süren şoförler nedeniyle sayısız hayvan ölümü ve insan yaralanmalarına neden olacak kazalar meydana geliyor. Bu konuda defalarca Cüneyt başkana ulaşmaya çalıştıklarını ama bir çözüm elde edemediklerini söyleyen bölge vatandaşları, Süleymanpaşa belediyesinden bu yere bir an önce sorumsuz şoförlerin hızını kesmek için beton set yapılmasını istiyorlar.

Bu konuda serzenişte bulunan vatandaşlar, “defalarca Cüneyt başkanımıza ulaşmaya çalıştık. Başkanımız sürekli dışarıda sokak ve çevre düzenlemesi, asfalt çalışmaları takibinde olduğu için, sosyal medyada sayfasına yazarak sesimizi duyurmaya çalıştık. Sonunda bu konuda gazeteci Murat Ürtekin, sesimizi duyarak Cüneyt başkana bizim sesimiz olmak için girişimde bulunma sözü verdi.

Başkanımıza ve basınımıza güveniyoruz. Artık daha fazla kedi-köpek çiğnenmesin. Daha fazla çocuklarımız yaralanmasın. Güvenli bir sokak istiyoruz” dediler. Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel’in ve Fen işleri müdürü Kenan Taşkın’ın en kısa zamanda bu sokağa bir set oluşturarak çılgınca geçen sorumsuz hayvan katili sürücülere engel olması bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin