info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Üyelerinin Personeli Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT tarafından, Üye Belediyelerin personeline yönelik düzenlenen eğitim çalışması, 4-5 Temmuz tarihlerinde Süleymanpaşa İlçesinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen eğitimde ana başlık olarak “Belediye Taşeron İşçilerinin Mali Hakları, Toplu Sözleşme ve Hakediş Uygulamaları” konusu bölümler halinde personel ile paylaşıldı. Programa katılan ve açılış konuşması yapan Trakyakent Birlik Meclis Başkan Vekili Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Mahalli idare şirketlerine bağlı olarak çalışmakta olan ve bilhassa belediyelerde görev yapan taşeron işçilerin iş kanunu mevzuatı kapsamındaki mali ve sosyal haklarını konu alan eğitimin önemini ifade etti.

Belediyelerden gelecek olan talepler doğrultusunda, Trakyakent olarak kurumsal anlamdaki birçok konuda çalışanları bilinçlendirmek için eğitimler düzenleyeceklerini vurgulayan Başkan Nebi Tepe, tüm katılımcılara ilgileri için teşekkür etti. İki gün süren eğitim çalışmasında konuşmacı olarak Kamutech Yazılım Genel Müdürü Mevzuat Grup Başkanı Ali Hikmet Uğurlu görev aldı. Seminerde kalabalık bir personel grubuna hitap ediyor olmaktan ve kendileri ile bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Uğurlu, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Yönetimine ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak : Murat Ürtekin