info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ersan Ulusan ve Ahmet Sarıkurt Gereğini Yaptı

Çorlu’nun eski kız meslek lisesi yeni yerine geçince, terk ettiği bina önce Çorlu Anaokulu oldu. Daha sonra okulun spor salonu ve bahçesi öğretmenevi tarafından çay bahçesi olarak kullanıldı. Dönem dönem boş ve bakımsız kalan bina, yeni eğitim-öğretim yılında Çorlu ilkokulu olarak hizmet vermeye başladı.

Okulun berbat halini gören veliler, bu duruma tepki gösterdiler ve okulun bakımsız berbat halini sosyal medyada paylaştılar. Haber merkezi olarak Tekirdağ milli eğitim müdürü Ersan Ulusan’a durumu ilettiğimizde, jet hızıyla gerekli müdahaleyi yaptı.

Çorlu belediye başkanı Ahmet Sarıkurt da bu konuya duyarsız kalmadı ve milli eğitim ekiplerine kepçe, kamyon araç-gereç ve ekip desteği vererek kısa zamanda gerekli bakım ve düzenlemeyi yaptılar. Veliler gerek Ersan Ulusan gerek Ahmet Sarıkurt gerekse haber merkezi olarak bizlere teşekkürlerini iletirken, bu duyarlılığın tüm kamu kurumları ve yerel yönetimlerde gösterilmesini temenni ettiler.

BİLİNDİĞİ GİBİ, TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK, MURATLI METEM MESLEKİ TEKNİK LİSE VE MURATLI ANADOLU LİSESİNE EKİP GÖNDERİP KEŞİF YAPTIRACAĞINI, BETON DÖKECEĞİNİ SÖYLEMİŞ AMA BU SÖZÜNÜ TUTMAMIŞTI. BU İKİ İDARECİNİN YAPTIKLARININ DİĞER İDARECİLERE ÖRNEK TEŞKİL ETMESİ UMULUYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin