info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hacı Başkandan İlginç Kutlama

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, her özel günde adını ve resmini öne çıkararak kendi reklamını yapmakta her fırsatı değerlendirirken, bu kez iki bayram paylaşımıyla halkın şaşkınlık yaşamasına neden oldu.

Sosyal demokrat bir parti olan CHP’DEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN Kadir Albayrak’ın, daha çok dini etkinlik ve paylaşımlarla dikkat çekmesi Hacca gittikten sonra, sürekli sosyal medyada dini etkinlikler ile paylaşım yapması ve son olarak 1 Haziran Camilerin ibadete açıldığı gün tek kullanımlık seccade dağıtıp bunu bütün medya ile paylaşmasının ardından, Ramazan bayramı kutlamasında aynı panoda Cüneyt Yüksel ile görünen resimlerindeki farklılık halkın dikkatini çekerken,19 mayıs kutlamasındaki paylaşımı da iki reklam arasındaki tezat görüntüyü ortaya çıkardı.

Cüneyt Yüksel ile yer aldığı panoda Kadir Albayrak Ramazan Bayramı (NIZ) diye kutlama yaparken, Cüneyt Yüksel Ramazan Bayramı (MIZ) olarak kutlamıştı. Bunun yanında, bir başka panoda 19 Mayıs kutlamasında 19 Mayıs Bayramı (MIZ) olarak paylaşılması, “ Hacı Dede karar versin. Ramazan Bayramı bizim bayramımızken sizin bayramınız değil mi? Yok  eğer hepsi bizim bayramımızsa, neden 19 Mayıs bayramını da öyle paylaşmadın. Hem her yerde ibadetini ön plana çıkarıyor hem de Ramazan Bayramı’nı kabullenmiyor. Hem Büyükşehirde para kalmadı diyor hem reklamın için afişlere milyarlar harcıyor. Artık çizgisini belli etsin ” diyor.

Kadir Albayrak’ın her özel günde vatandaşın vergilerini kendi reklamını yüzlerce afişe harcamasına tepkiler sürerken, Tekirdağ’ın her ilçesine her özel günde asılan yüzlerce afişin maliyetinin kul hakkına girdiğini, kendi reklamı için bu kadar masrafın ne zaman sona ereceğini Tekirdağ halkı Kadir Başkana soruyor; “ her şeye zam yaparak kendi reklamın için binlerce lira harcamak hangi dinde caizdir?

Kaynak : Murat Ürtekin