info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Watsapp Hattı Kurdu

Yatırım ve hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Kapaklı Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek için Whatsapp hizmet hattını oluşturdu.

Vatandaşlar bundan böyle Kapaklı Belediyesi ile ilgili istek, talep ve şikâyetlerini 0 530 955 64 63 numaralı telefon hattını kullanarak Whatsapp kanalıyla iletebilecekler. 

Vatandaşların gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak yetkililere ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetleri, ilgili birimlere aktarılarak, değerlendirilmeye alınması sağlanacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI "Kapaklı Belediyesi nin başarısında vatandaş odaklı hizmeti her zaman ön planda olmuştur. İlçemizin gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği değil, halkımızın da katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını her zaman kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda teknolojik tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. bu doğrultuda Whatsapp hattımızı açıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun. 

Vatandaşlarımız 7/24 istek, talep ve şikayetlerini online olarak bizlere iletebilirler "dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin