info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Faruk Ilgaz Caddesi Modern Aydınlatmaya Kavuştu

Kapaklı belediyesi son zamanlarda gerçekleştirdiği projelerle halkın büyük beğenisini toplamaya devam ediyor.

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesinde bulunan orta refüje, aydınlatma direkleri montaj çalışmaları tamamlanarak cadde daha modern ve aydınlık bir görünüme kavuşturuldu.
  
 Kapaklı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesinde modern aydınlatma direkleri Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Meclis Üyeleri ve vatandaşların da katılımıyla faaliyete geçirildi.
  
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında ''Karaağaç Mahallemizdeki aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Faruk Ilgaz Caddemizde de aydınlatma direkleri çalışmasının sonuçlandırılmasının haklı gururunu yaşıyoruz. 
   
Faruk Ilgaz Caddesi’nde modern aydınlatma direklerimizi faaliyete geçirdik. Faruk Ilgaz Caddemiz artık ışıl ışıl. Aydınlatma direkleri; gerek İlçemizin kimliğini ön plana çıkarması, gerekse İlçemizi görsel olarak en önemli yerlerinden biri olması sebebiyle seçimi özenle yapılması gereken bir ihtiyaçtır. 
   
Seçim yapılırken amaca uygunluk, kullanışlılık, estetiklik, dayanıklılık, ekonomiklik ve çevre uyumluluk gibi hususlar ön plana çıkar. Bizler bunların hepsini düşünerek doğru zamanda doğru projelerle sizlerin karşısındayız. Unutmayalım ki Aydınlık şehirler yaşam kalitesini arttırmaktadır. Sizlerden aldığım güç ve hayır dualarınız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizler hizmetlerin her şeyin en iyisine layıksınız. Tüm halkımıza tekrar hayırlı olsun.'' dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin