info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Ambalaj Atıkları Bilgilendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Ambalaj Atıkları Geri Dönüşümü Hakkında Kapaklı Genelinde Bilgilendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ve ÇEVKO işbirliği ile 9 kişilik eğitim ekibi İnönü Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi ve Bahçelievler Mahallelerinde kapı kapı gezerek ambalaj atıkları geri dönüşümü hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

EKONOMİYE VE ÇEVREMİZİN KORUNMASINA KATKI SAĞLAYACAK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti. Vatandaşlarımız İsmetpaşa Mahallemizde Salı günleri 08.00-10.00 , İnönü Mahallemiz de Salı günleri 10.00-12.00 ve Bahçelievler Mahallemizde Çarşamba günleri 08.00-10.00 arası belirtilen gün ve saatlerde ambalaj atıklarını kapılarının önüne çıkarırsa ekiplerimiz ambalaj atıklarını vatandaşlarımızın kapısının önünden alarak ve yerine yeni ambalaj atık poşeti bırakacak.

Böylece vatandaşlarımızın da Ambalaj atıklarını ayrı toplayarak ekonomiye katkı sağlayabileceği gibi çevremizin korunmasına da önemli bir katkıda bulunacak dedi.

34.532 VATANDAŞIMIZA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

Başkan Mandalı açıklamasının devamında, Biz bu çalışmalarımız ile 34.532 vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz broşür dağıtımı ve vatandaşlarımızın kapılarına Ambalaj atıklarının toplama gün ve saatini bildiren çıkartmalar yapıştırmaya devam edecek. Tüm vatandaşlarımızın göstereceği ilgi ve hassasiyet için şimdiden teşekkür ediyorum, dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin