info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Şehir Güzelleştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı`da Cadde ve Sokaklardaki Bordür Taşları Boyanıyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarını sürdürüyor. Kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen cadde ve sokaklardaki bordür taşları boyanarak yenileniyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturuyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti , "Eski canlılığını kaybeden kaldırım ve bordur taşlarımız yeniden Sarı ve beyaz renklerle boyanıyor. İlçemize ayrı bir renk katan boyama işleri tüm ana cadde ve ara sokaklarımızın boyanması ile devam edecek. Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturacak.

Yapılan bu çalışmaların belirlenen cadde ve sokaklarda devam edecek. İki farklı renk tonlarıyla boyanan taşlar, çevreyi güzelleştirdiği gibi araç sürücüleri ve yayalar için güvenli hale getiriliyor. Kavşak bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilçeye modern, estetik ve güzellik sağlamayı düşünüyoruz. İlçenin pırıl pırıl modern ve bakımlı bir görünüme kavuşması için yaptığımız bu çalışmaları çok önemsiyoruz.''dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin