info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kendinize ve Ailenize Vakit Ayırın

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan`dan Öğrencilere Tatil Önerisi

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan,yarı yıl tatiline giren öğrenciler için bir mesaj yayımladı..

Ersan Ulusal mesajında; 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı birinci kanaat dönemini, ilimiz Tekirdağ’da resmi ve özel okullarımızda eğitim gören 179.734 öğrencimiz ve 11.892 açıköğretim öğrencimizin karne almasıyla tamamlandı. Eğitim ve öğretimin sürekli artan dinamik yapısı içinde eğitimcilerin yanında toplumun tüm kesimlerinin sorumlu ve duyarlı davranması, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin eğitimine pozitif katkı sağlayacaktır. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında öğretmenlerimizin gösterdiği azim ve fedakârlık, her türlü takdirin üzerindedir.

Onların yetişmesindeki özverili çalışmaları ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma çabasındaki katkıları, toplumumuz adına bir övünç vesilesidir. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Okul ve kurumlarımızdaki eğitim öğretim faaliyetlerinin amacına ulaşmasında eğitim personelinin yanında, değerli velilerimizin katkı ve çabaları önemli bir yer tutmaktadır. Bu iş birliğinin yıl boyunca sürmesi, belirlenen hedeflere ulaşmamıza ve öğrencilerimizin başarılarına olumlu yansıyacaktır.

Sevgili Öğrencilerimiz; 2017-2018 eğitim-öğretim yılının I. yarısını tamamladınız ve karnelerinizi aldınız. Bu ara tatilde kendinize zaman ayırın, ailenizle, arkadaşlarınızla vakit geçirin. Kitap okumayı ise lütfen ihmal etmeyin. Karnelerinizdeki notlarınız, sizin çalışma ve davranışlarınızın bir değerlendirmesidir ve sadece bir araçtır. Unutmayınız ki başarılarınızın daha üst seviyelere çıkabilmesi sizlerin elinizdedir ve göstereceğiniz gayrete ve çabaya bağlıdır. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz ve her biriniz ayrı ayrı çok kıymetlisiniz.

Sürekli değişen ve gelişen günümüz dünyasında sürekli okuyan, araştıran, soran, sorgulayan bir anlayışla hedeflediğiniz başarılara ulaşmanızda hiçbir engel yoktur. Sizlerle her zaman gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileyerek 05.02.2018 pazartesi günü başlayacak olan 2. döneme dinlenmiş olarak okullarımıza gelmenizi istiyor ve saygılar sunuyorum” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin