info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Akademisi Kursiyerlerinin Yıl Sonu Gecesi Muhteşem Oldu

Malkara Belediye Akademisi kursiyerlerinin hazırladığı “Malkara Belediye Akademisi Yıl Sonu Gecesi” etkinliği,Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen renkli gösteriler ile başladı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği “Malkara Belediye Akademisi Yıl Sonu Gecesi” etkinliğine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Birsen Karataş, muhtarlar, öğretmenler, kursiyer öğrenciler, aileleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve eşi Seda Yurdakul, “Malkara Belediye Akademisi Yıl Sonu Gecesi” etkinliği öncesi Belediye Akademisi kursiyerlerinin bir yıl boyunca emek verip, ter dökerek canla, başla hazırladıkları el emeği ürünlerinin sergilendiği sergilerini gezip, yapılan çalışmaları yakından inceleyerek, kursiyerlerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. “Malkara Belediye Akademisi Yıl Sonu Gecesi” etkinliği saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yaptığı açılış konuşmasında; “Belediye Akademisi, geçtiğimiz dönem Malkara’lı hemşehrilerimiz için yaptığımız büyük ve umut dolu bir hizmet oldu. Belediye Akademimizi tek bir amaç için faaliyet geçirmedik, hemşehrilerimizin siyasi, sosyal ve ekonomik farklılıklarını ortadan kaldırıp, hemşehrilik bilinci altında birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmak bizim en temel amacımız. Belediye Akademisini faaliyete sunmamızdaki bir diğer amaç ise, hemşehrilerimizin daha fazla üretebilmesi, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olması, hem kişisel gelişimde, hem de sanatsal açığı kapatabilmeleridir. Belediye Akademisi amacına uygun bir şekilde 24 kurs ve 800'den fazla kursiyeri ile Malkaralı hemşehrilerime hizmet ediyor. Bu anlamda, Belediye Akademisi yıl sonu gecesinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bizlerin Malkara'ya yaptığı yatırımların en büyük amacı, gelecek nesillere daha güzel, daha yaşanabilir ve daha modern bir Malkara bırakabilmektir. Çocuklarımızdan benim bir isteğim var; Yaz tatilini kendilerine faydalı olabilecek şekilde değerlendirsinler. Kitap okusunlar, kişisel gelişimlerine önem göstersinler. Kent Konseyi Çocuk Meclisi kurarak, çocuklarımızı da kent yönetimine ortak etmeyi düşünüyoruz ve bu konuda ailelerimizin desteğini bekliyoruz.“ dedi. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un konuşmasının ardından Malkara Belediye Akademisinde yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerin hazırladıkları Drama, Piyano, Jimnastik Grupları ve Halk Oyunları gösterilerini programa katılan vatandaşlara sergilediler. Belediye Akademisi Kursiyerlerinin gösterilerinin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Akademisinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.

Kaynak : Murat Ürtekin