info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Yurdakul`dan Tredaşa Destek

İlçemize yatırım yapan tüm kurumların destekçisiyiz

Malkara’ya elektik dağıtım hizmeti veren TREDAŞ’ın ilçede gerçekleştireceği elektrik hatlarının iyileştirilmesi ve yenilenmesi çalışmalarına Malkara Belediyesinden tam destek. Malkara Belediyesi ve TREDAŞ’ın iş birliği ile ilçeye gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan hemşerilerimize her koşulda en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde TREDAŞ tarafından sağlanan elektrik dağıtım hizmetinin kesintisiz olması için yenileme çalışmalarında da belediye olarak her zaman destek vereceğiz.

TREDAŞ’ın 2020 yılı yatırım çalışmaları kapsamında şehir merkezimizde Sünepeçeşme Bölgesi, Sümer Yapı, Mehmetçik Sokak, Erenler Bölgesi, Ersan Yapı Önü, Malkara Sanayi Sitesi, Kız Meslek Lisesi Mevkii, Aile Yaşam Merkezi, Üçler, Petek Yapı, Girne Kabin, mahallelerimizde ise Karacahalil, Karacagür, Gözsüz, Hemit, Güneşli, Şahin, Müstecep ve Hasköy Mahallelerimizin hatlarının iyileştirme ve yenileme çalışmaları yapacaktır. Biz de Malkara Belediyesi olarak her zaman söylediğimiz gibi hemşerilerimizin refahı için yatırım yapan tüm kurumların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Yeni yapılan çalışmalar sonucu ilçemize sağlanan hizmetin enerji kalitesinin yükseleceğine ve hemşerilerimize kesintisiz elektrik hizmeti sunacaklarını temenni ediyorum.

Saha çalışmalarının sağlıklı yürütülmesi ve hızla tamamlanması için iş birliği ve koordinasyon içerisinde TREDAŞ ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Malkara TREDAŞ İşletme Şefi Yasin Kaya, Tekirdağ Bölgesi TREDAŞ Baş Mühendisi Ümit Günay ve yetkililere hemşerilerim adına yapılacak çalışmalar için teşekkür ederim. Hemşerilerimize hayırlı olsun.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Kaynak : Murat Ürtekin