info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi`nden Sevgililer Günü Fotoğraf Yarışması

Yarışma Şartnamesi

1- Yarışmanın Adı: “Aşkın Karesi”

2- Yarışmanın Konusu ve Amacı: katılımcıların “Aşkın Karesi” sloganından yola çıkarak aşka ve sevgiye dair algılarını ve hissiyatlarını fotoğraf sanatı aracılığı ile birbirlerine ifade etme olanağı sağlamak.

3- Yarışma Koşulları:

- Yarışmaya katılım ücretsizdir.

- Her katılımcı en fazla bir fotoğraf ile yarışmaya katılım sağlayabilir.

- Katılımcı belirtilen tarih aralığında ad, soyad ve iletişim bilgileriyle birlikte katılım sağlayacak olan fotoğrafını belediyemiz whatsapp 05447271032 numaralı telefona göndermelidir. Gönderilen fotoğraflar www.facebook.com/malkarabld adresinde “Aşkın Karesi” isimli albüm içerisinde halk oylamasına sunulacaktır.

- Yarışmaya 18 yaş üstü vatandaşlar katılım sağlayabilir. - Yarışmaya fotoğraf göndererek katılan çiftlerden bir tanesinin sözlü yada yazılı itiraz etmesi sonucu eser halk oylamasına sunulmayacak; sunulduktan sonra itiraz edilmesi durumunda ise siteden kaldırılarak yarışma dışı kalacaktır.

- Kurum herhangi bir başvurunun kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi durumunda eser sahibine bilgi vermeksizin başvuruyu geri çevirme ya da değerlendirme harici tutma yetkisine sahiptir. - Gönderilecek olan fotoğraf daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış olmalıdır.

4- Telif(Kullanım) Hakkı:

- Katılımcı yarışma için gönderdiği fotoğrafların tümüyle kendisine ait olduğunu, kendisi tarafından çekildiğini ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksine davranış kural ihlali sayılır.

- Yarışmada ödül kazanan fotoğraflar Malkara Belediyesi arşivine alınacak ve fotoğraftaki çiftlerin adı belirtilerek gerekli görüldüğü zaman çeşitli basılı ve görsel materyallerde tanıtım amaçlı kullanılabilecektir. Bu durumda ayrıca bir telif ödenmeyecektir.

- Yarışma katılım koşulları ve kurallar hakkında değişiklik yapma hakkı Malkara Belediyesi’ne aittir.

- Malkara Belediyesi yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir. 5- Seçim Ölçütleri:

- Belediyemiz Whatsapp hattına gönderilen fotoğraflar www.facebook.com/malkarabld adresinde “Aşkın Karesi” isimli fotoğraf albümü içinde yayınlacak olup halk oylamasına sunularak en fazla beğeni üç katılımcıya ödüller verilecektir.

- Yarışma süresince farklı uygulamalar veya otomasyonlar ile beğeni arttırdığı tespit edilen katılımcılar diskalifiye edilecektir.

6- Seçim Sonuçları:

7- Ödül almaya hak kazanan katılımcılar 14 Şubat 2019 tarihinde Malkara Belediyesi web sayfası www.malkara.bel.tr ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir.

Yarışma Takvimi:

Yarışmanın Başlangıç Tarihi: 01.02.2019

Son Başvuru Tarihi: 13.02.2019

Saat: 00:00

Sonuçların Bildirimi: 14.02.2019

Saat:11:00

8- Ödüller:

- Birincilik Ödülü: Des Otel’de akşam yemeği (çift kişilik)

- İkincilik Ödülü: Digital Fotoğraf albümü

- Üçüncülük Ödülü: Kahve fincan Takım

Kaynak : Murat Ürtekin