info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Artık Yöresel Yemeklerle Damak Tadımız Güzelleşecek

Muratlı’da şimdiye kadar yapılmamış olan OCAKBAŞI kebap salonu hizmete girdi.

İşyerinin açılışında, farklı siyasi partilerin katılımıyla birliktelik görüntüsü dikkat çekti.Açılışa Belediye başkanı Nebi Tepe,Trakya Gazeteciler birliği başkan vekili Kamil Baştuhan,Ak Parti eski ilçe başkanı Hazim Karakuş,CHP başkan yardımcısı Sedat Gürler MHP’Lİ belediye meclis üyesi Ali Rıza Kuş,çok sayıda siyaset ve iş çevresinden davetliler katıldı.

Kebap salonunu önemli kılan, işyerini açan Muratlı Anadolulular derneği başkanı Burhan Sezgin olması ve Belediye başkanının dostluk ve birliktelik mesajları oldu. Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe, son dönemde sıkça gündeme gelen ayrıştırmalara karşı çok önemli ders niteliğinde açıklamada bulundu. Nebi Tepe açıklamasında; “Burayı yönetecek olan hepimiziz. 

Artık burada beraber yaşıyoruz. İlçemizde de yapmamız gereken, beraber faaliyette bulunup beraber mücadele etmektir. Ben kendilerine Allah yardımcıları olsun diyorum. İyi ustalarla, artık bizim de yöre yöre damak tadımızda farklı bir lezzet oluşsun. Muratlımıza hayırlı olsun diyorum. Bol kazanç diliyorum. Allah yardımcıları olsun.”dedi. Başkanın ardından düşüncelerini ifade eden MURANDER başkanı ve işyerinin sahibi Burhan Sezgin, “amacımız sadece para kazanmak değildir.Amacımız,insanları farklı ve güzel damak lezzetiyle buluşturarak,dostluk ve kardeşliğe giden yolun buluşma noktasının kültürlerin pekişmesini sağlamaktır.”Dedi. Kurdele kesimi ve duanın ardından, yemek ikramıyla açılış sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin