info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Faciadan Dönüldü

Muratlı’da 06 PYH 47 plakalı bir tır, dar yolda kurnazlık yapıp aradan çıkmaya çalışırken kamyonete çarparak durdu.

Muratlı’da 06 PYH 47 plakalı bir tır, Tekirdağ Büyükşehir belediyesi fen işlerinin ana caddede asfaltlama yapması sebebiyle tek yöne dönüşen dar yolda kurnazlık yapıp aradan çıkmaya çalışırken, Tekirdağ Su Kanalizasyon işleri müdürlüğünün (TESKİ) Muratlı şubesinin kamyonetine çarparak durdu.

Araç kuyruğunda sıkılan tır şoförü, aradan çıkıp öne geçmek için hızla hamle yaparken, TESKİ aracı ile kaldırım aracına sıkışarak durmak zorunda kaldı.

O esnada solladığı bir araçtan son anda sıyrılırken, önüne geçmeye çalıştığı araç şoförü, tır kamyon şoförünün üzerine yürüdü. Tır şoförü diğer şoförler tarafından tepki görürken, keşmekeş halindeki dar yoldan sıyrılıp uyanıklık yapmaya çalışmasının yanında, çarptığı belediye aracını görmediğini söylemesi daha da tepki çekmesine neden oldu.

Diğer sürücüler, “bu şoför koskoca tır kamyonla hangi akla hizmet süratle aradan çıkmaya çalıştı? Eğer kamyonetle kaldırım arasında kalmasaydı, ya karşıdan gelene ya da başka bir araca çarparak can kaybına neden olabilirdi. Facianın eşiğinden dönüldü” dediler. Olay, Muratlı emniyeti trafik polislerinin müdahalesiyle son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin