info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ Çamlık Cafe Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çamlık Cafe, yepyeni düzenlemesiyle NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Değirmenaltı Yerleşkesinde bulunan Çamlık Cafenin açılış töreninde MKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çamlık Cafe’nin açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, “Üniversitemiz akademik ve fiziki gelişiminin yanında sosyal imkânlarını da hızla arttırarak tüm mensuplarının ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren bir yükseköğretim merkezi olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.” sözlerine yer verdi.

“Çamlık bizim ilk göz ağrımız. Uzun süre bu güzide yeşil alanda öğrencilerimize ve personelimize nasıl daha iyi hizmet veririz diye çalışmalar yürütüyorduk.

Yenilenmiş hali ile Çamlık Cafenin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesine çok daha iyi hizmet vereceğine inancım tamdır.” diyen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Çamlık Cafenin üniversitemizin personeline ve öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum.” temennisinde bulundu.

Kaynak : Murat Ürtekin