info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Öğrencilerden Ergene Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağına Yardım ve Destek

Özel Trakya Koleji 6. Sınıf öğrencileri düzenlediği kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları Ergene belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezine bağışladı.

Kermesten elde edilen gelirle, Ergene Belediye Başkanlığı’nın inşa ettiği Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakımları belediye tarafından yapılan köpeklerin yem ve bakım ihtiyaçlarına destek olmayı amaçladıklarının bilgisi kaydedildi.

Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen öğrenciler, hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyarete ederek, eğitim öğretimin sadece okullarda yapılmadığını, okul dışındaki bu tür sosyal projelerinde kendilerine önemli katkılar sağladığını ifade ettiler.

Başkan Yüksel ‘ Geleceğe Umutla Bakıyoruz’ Öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Gönüllülükle yapılan işler geleceğe daha umutlu bakmamıza vesile oluyor. Hele ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sokak hayvanlarına gösterdiği duyarlılıklarından dolayı kutluyorum.

Kermes projesinde emeği geçen öğretmenlere, etkinliğe destek veren velilere ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sokak hayvanlarına yapılan zulümlerin de son bulmasını temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak : Murat Ürtekin