info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pazarcı Rezaletine Nebi Tepe`den Jet Müdahale

Gereken yapılacak, Muratlı Halkından Özür Dilerim.

Geçtiğimiz günlerde bir pazarcının yarı çıplak bir vaziyette, o kadar kalabalık ve kadınların yoğun olduğu bölgede çıplak haldeki görüntüsünü cep telefonlarıyla çekip bunu belgeleyen vatandaşların tepkisine, Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe'den yanıt gecikmedi. Bu durumun kabul edilemez olduğunu söyleyen başkan Nebi Tepe," Muratlımızda böyle bir görüntünün yaşanmasını asla kabul edemeyiz. Çok çirkin bir görüntü.Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeyen zabıtalara da gerekli cezai işlem yapılacaktır. Keşke böyle bir görüntü yaşanmasaydı. Pazarcının yapmış olduğu bu çirkin davranış nedeniyle Muratlı halkından özür diliyorum" Dedi.

Edinilen bilgilere göre bu pazarcılar Süleymanpaşada ikamet ediyor olup, Süleymanpaşa'daki pazarlarda da benzer görüntüleri yapmalarına rağmen, Büyükşehir zabıtaları bu görüntülere duyarsız kalıyorlarmış.

HEM VATANDAŞ HEM PAZARCILAR TEPKİLİ

Vatandaş, pazarcıların BU TÜR GÖRÜNTÜLERİNE, YASAK OLMASINA RAĞMEN AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRARAK ÇEVREYİ RAHATSIZ ETMELERİNE, ALIŞVERİŞ EDEN BAYANLARA İMALI SAYGISIZCA ŞEYLER SÖYLEMESİNE TEPKİ DUYARKEN, KADINLARIN BİRÇOĞUNUN KAVGA VE REZALET OLMASIN DİYE SUSMAK ZORUNDA KALDIĞI DA KONUŞULUYOR.

Bu durum namusu,şerefi ve alnının akıyla para kazanan pazarcıların da tepkisini çekiyor. Belediye başkanları ve Kaymakamların bir araya gelerek pazarcılar odası başkanlarıyla bir toplantı yapması ve bu tür davranışlarda bulunan tezgah sahiplerinin cezai işleme ve pazarcılık yapma yetkilerinin kaldırılmasına kadar bir dizi önlem alması,hem işini layıkıyla yapan pazarcı esnafı hem de vatandaşlar tarafından talep ediliyor.

VATANDAŞ DİYOR Kİ; PAZARDA YARI ÇIPLAK OLAN, BAĞIRARAK SATIŞ YAPAN, KADINLARA MÜSTEHCEN İMALI KONUŞAN PAZARCILAR DEĞİL, SAYGILI VE EKMEĞİNİN PEŞİNDE OLAN PAZARCI İSTİYORUZ.

DÜRÜST, SAYGILI, EKMEĞİNDE OLAN PAZARCILAR; SİZİN EŞLERİNİZ DE PAZARA ÇIKIYOR, BÖYLE BİR DURUMDA NE YAPARSINIZ?

Kaynak : Murat Ürtekin