info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sağlık Bakanlığı Tekirdağ`a 6 Ambulans Tahsis Etti

Kritik dakikalar ya da saniyeler içerisinde hayat kurtarma ya da hayatın daha iyi idame ettirilmesi amacıyla, Sağlık Bakanlığı tarafından İlimize tahsis edilen 6 adet Ambulansın Dağıtım Töreni Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım Başkanlığında Tekirdağ Ağız Ve Diş Hastalıkları Hastanesinde Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer SOYKIRLI’ nın sunumuyla yapıldı.

Açılış ve selamlama konuşmalarını İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz BECERİR’in yapmış olduğu Ambulans Dağıtım Töreni Vali Aziz YILDIRIM' ın konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların ardından Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM’ ın Başkanlığında Ambulansların anahtarları,araç sürücüleri ve ekiplerine teslim edildi. Ekipler ambulanslarını teslim aldıktan sonra görev yapacakları 112 istasyonlarına haraket ettiler. Ambulans Dağıtım Töreni” ne Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Vali Yardımcısı Tayyar ŞAŞMAZ, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT, Ak Parti İl Başkanı Mestan ÖZCAN, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz BECERİR, İl Müftüsü Sayın İsmail İPEK, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa DÖNMEZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram ZENGİN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zafer SOYKIRLI, Sağlık Ailesinin Yöneticileri ve Sağlık Çalışanları katıldı.

Kaynak : Murat Ürtekin