info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Salı Pazarı Trafiği Felç Ediyor

Şehir içi kooperatif ve servis araçlarının ana cadde kullanımı yasaklandığından beri salı pazarı güzergahını kullanan şoförler,uzun süredir pazar kurulduğu zamanda trafiğin felç olmasından duyduklarını sıkıntıyı dile getiriyorlardı.

Gerek Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin bu konuda bir girişimde bulunmaması gerekse Süleymanpaşa ESKİ belediye başkanı Ekrem Eşkinat'ın eğlence organizasyonlarından şehir merkezinde hiç bir çalışma yapmaması kooperatif ve servis şoförlerinin zor anlar yaşamasına ve bu trafik kaosuna tepki göstermelerine neden oluyordu.

ÇARE CÜNEYT YÜKSEL Mİ?

5 yıldır alt yapı ve üst yapı hizmeti yapmayan sadece sanat adıyla etkinlik ve konser düzenleyen Eşkinat ve ana caddelerin büyükşehirde olduğu Albayrak'dan umduğu desteği bulamayan şoförler, " bize ne Albayrak ne de Eşkinat'dan bir fayda gelmedi. Cüneyt başkan, bizim derdimize çare ol " diyorlar.

Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel'in bu kaosa bir çözüm bulması beklenirken, büyükşehir'in yetkisinde olan ana caddelerin bu sorunun çözülmesinde Albayrak'ın destek mi yoksa köstek mi olacağı merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin