info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şovmen Başkan`a Vatandaş Tepkisi

Bizim Paramızı Kendi Reklamına Harcıyor

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, göreve geldiği günden beri Tekirdağ’ın 11 ilçesine kendi reklamını yaptığı, halkla adeta alay eder gibi gülümseyen resimlerinin olduğu yüzbinlerce liralık afişler asarak tepki çekmesine rağmen, bu huyundan vazgeçmiyor.

Süleymanpaşa’da bulunan bir gazeteci,30 Ağustos için Kadir Albayrak’ın resminin asılı olduğu tam 70 afiş saymış. Bu sadece görebildikleri olup, tüm Tekirdağ ilçelerindeki afişler hesaba katıldığında, yüzbinlerce lira para ederken, Tekirdağ Büyükşehir hizmet binasını kaplayan devasa afişi gören vatandaşlar; “Bu nasıl bayram kutlaması? Önceleri birkaç bin tane elli santimlik afişler basılır, dükkân camlarına asılırdı. Hadi onu geçtik, Tekirdağ’ın ilçeleri de dahil olmak üzere belediyelerin dijital reklam panoları var. Halkın parasını sokağa atmaya utanmıyorlar mı?

Madem 30 Ağustos’u kutluyor, madem Atatürkçü, biz onun yüzünü görmek zorunda mıyız? Atatürk resmi assın. Kendisi mi 30 Ağustos Zaferini kazandı. Hem hacı hem halkın parasını çöpe atıyor. “israf haramdır” sözünü bilmiyor mu? Büyükşehir belediyesinin binasını komple kaplayan bez reklam afişine kaç bin lira verdi? TESKİ bunun için mi suya zam yaptı?

Bu başkanda Allah korkusu yok mu ki kendi resimleriyle şov yapmak için belediyenin parasını har vurup harman savuruyor sonra da ödenek vermiyorlar diye ağlanıyor? Her yere kayyum atayan hükümet, bu israfa neden (dur) demiyor?” diye tepki gösteriyorlar. Sosyal demokratlığın halkın haklarını korumak olduğunu söyleyen partililer de sosyal demokrat anlayışa ters düşen bu davranışın sosyal demokrat hizmetle bağdaşmadığı, kamu gelirini kendi reklamı için harcayan başkanın partilerine zarar verdiği görüşündeler.

Tekirdağ’ın tüm ilçelerini saran ALBAYRAK REKLAMLARININ BELEDİYEYE KAÇ YÜZ BİN LİRAYA MAL OLDUĞUNU HALK SORUYOR?

HER NE KADAR ALBAYRAK’IN SUSKUN KALACAĞI BİLİNSE DE BU SORUYA CEVAP VERİP VERMEYECEĞİ MERAK EDİLİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin