info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Kamuoyu Açıklaması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına 3 Ağustos 2018 tarihinde www. isilanlarikariyer.com’da yayınlanan iş ilanının gerçek olmadığına dair açıklamamızdan kaynaklanan yanlış anlaşılmayı düzeltmek isteriz.

2017 yılının Aralık ayında yayınlanan 696 sayılı KHK ile getirilen taşeron düzenlemesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel A. Ş. kurulmuş ve daha önce ilgili daire başkanlıklarının talepleri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihale edilmek suretiyle yürütülen işe alım işlemleri, Personel A. Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır.

3 Ağustos 2018 tarihinde www. isilanlarikariyer.com adlı internet sitesinde, `Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 8 Personel Alımı' başlığı ile yayınlanan ve "İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan ile Tekirdağ Büyükşehir Başkanlığı'na yerleştirilmek üzere 8 kamu personeli alımı yapılacaktır. En az ilköğretim mezunları başvurabilir" ifadeleri kullanılan haber, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. tarafından İŞKUR’a verilen ilan üzerinden haberleştirilmiş olup, yaşanan yanlış anlama nedeni ile 6 Ağustos tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden bu haberin gerçek olmadığını belirten açıklama yapılmıştır.

Söz konusu iş ilanın geçerli olduğunu belirtir, yaşanan yanlış anlama nedeni ile vatandaşlarımızdan özür dileriz. 

Kaynak : Murat Ürtekin