info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Esnafından Gazeteciye Övgü Dolu Sözler

Sizin gibi toplum odaklı gazetecilere ihtiyacımız var

Haber merkezi olarak,bir süre önce Süleymanpaşa-Hayriye Hatun hayratının musluklarının yapılması için yaptığımız haber neticesinde,bölge esnafları adına Süleymanpaşa Mengükan Emlak mesul müdürü Nizamettin Akyol,gazetecilik etiği adına övgü dolu sözlerle teşekkürlerini dile getirdi.

Habercilik alanında toplum odaklı habercilik çizgimizden memnuniyetini dile getiren Nizamettin Akyol; “Murat kardeşim,Şahsınızı yaklaşık 25 yıldır tanıyorum.Gerek bireysel yaşantınızda gerek toplumsal yaşantınızda gerekse insan odaklı hizmet anlayışınızdan dolayı şahsınız nezdinde mutluluk ve gurur duyuyorum.Bununla beraber,temel değerlerimiz olan kaynakların ana konularını ve sorunlarını tüm yetkililere iletip,bunlara çözüm buluyorsunuz.Bu da bir çeşit hizmet anlayışıdır.Bu doğrultuda şahsınıza teşekkür ederim.

Önemli olan,toplumun temel değerlerini,insani ölçülerde dile getirmektir.Çünkü bu Vatan bizim,bu ülke bizim bu bayrak bizim,bu Cumhuriyet bizimdir.Temel değerlerimizin önemini yetkili insanlara dile getiremezsek,temsil ettiğimiz insanların ana konularını yetkililere taşıyamazsak,bunun hoş olmadığını düşünüyorum.

Maalesef günümüzde BASIN DEDİĞİMİZ UNSURLAR,BAZI TEKELLERİN ALTINDA HAREKET ETMEKTEDİRLER. HALKIN DİREK İRADE VE DÜŞÜNCESİNİ, TEMEL KAYIPLARINI GÜNDEME TAŞIMAMAKTADIRLAR.Ben bu bağlamda sizin, YAŞADIĞIMIZ İL VE İLÇELERİMİZİN SORUNLARINI HİÇBİR ÇIKAR VE MENFAAT GÖZETMEKSİZİN DİLE GETİRDİĞİNİZ İÇİN ŞAHSINIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM. Bu bağlamda,davetimi kırmayarak beni nezaketen ziyarete geldiğiniz için özünde şahsınıza ve YAZILARI YAZMIŞ OLDUĞUNUZ KURUMUNUZA DA,SİZİN GİBİ DEĞERLİ BİR ŞAHSİYETLE ÇALIŞTIĞI İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.Bu doğrultuda saygı ve sevgilerimi sunar,aynı anlayışı,aynı duruşu,ömür boyu sergilemenizi arzu ve temenni ediyorum” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin