info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Küçükler Futbol Şampiyonları Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıyı Ziyaret Etti

Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından futbol küçük erkekler turnuvasında Tekirdağ İli Şampiyonu olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Başkan Mandalıyı makamında ziyaret etti.

Başkan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek " Başarılarınızla önce bizlerin sonra Kapaklımızın göğsünü kabarttınız. Bundan sonra da başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman sürecek" dedi. 

Başkan Mandalı ziyarette yaptığı konuşmasının devamında '' Genç, dinamik, sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla, gençlerimize ve çocuklarımıza sporu sevdirmek adına tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. İlçemizde bulunan amatör spor kulüplerine, amatör sporcularımıza bütçemiz olanakları ölçüsünde her türlü desteği veriyoruz. Ayrıca, Spor aletlerinden oluşan parklar ve oyun parklarını ilçemiz genelinde hayata geçirmeye devam edeceğiz.'' dedi. 

Tekirdağ’ı Marmara Bölge Finallerinde temsil edecek olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun maçları 20-22 Nisan tarihleri arasında Bilecik’te oynanacak.
Kaynak : Murat Ürtekin