info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Ali Kıral Oldu

Tekirdağ kebapçılar,köfteciler,tatlıcılar,pastacılar ve lokantacılar odası başkanlık seçimleri,Ramada otelde gerçekleştirildi.

Katılımın yüksek olduğu seçim,güzel bir ortamda gerçekleşti.Divan seçim,saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından,başkan adayları söz aldı.

Başkan adayı Ali Kıral; “Allah bugün bana bugün lokantacılar odası başkan adaylığını nasip etti. Çok heyecanlıyım. Hatam olursa affola. Heyecanıma verin, kusura bakmayın. Çıraklıkla başladığım mesleğimde 40 yıldır çalışmaktayım. Siz değerli meslektaşlarımın desteğiyle,Tekirdağ lokantacılar odası başkan adayı oldum. Her gün esnafımı ziyaret edip dertlerini dinlediğim için,sadece seçim üzeri değil, 24 saat esnafımızla birlikte olacağıma söz veriyorum. Bizler küçük esnaf olduğumuz için kolay kazanmıyoruz ama inşallah dönerci Ali olarak her zaman yanınızda olacağıma ve hiçbir zaman sizleri unutmayacağıma söz veriyorum. Sadece seçim üzeri değil, her zaman yanınızdayım. Mesleğini düşünen, mesleğini seven ve en önemlisi mesleğine sahip olan dönerci Ali olarak, sizlerin oylarına talibim. Ben sizleri kendime emanet ediyorum,sizleri Allah’a emanet ediyorum,desteğinizi bekliyorum,sizlerle gurur duyuyorum”Dedi.

LÜTFİ ÇEBİ’DEN DUYGUSAL KONUŞMA..

Ardından söz alan başkan Lütfi Çebi; “Bizleri buralara getiren,bu kadar da yetmez diyerek Ankara’lara kadar taşıyan siz çok değereli esnaf sanatkar kardeşlerim…

Allahıma şükürler olsun ki,Rabbim bana 2013 yılında çok iyi niyetlerle çıkmış olduğum bu yolda, “gerçek üstat,işini iyi bilen,doğru yapan her zaman yürüdüğü yolda iz bırakır” diyen büyüklerimden ilham alarak sizler için çok çalıştım. Biz odamızı Tekirdağ’da marka haline getirdik. Sizler için yapacaklarımız, yaptıklarımızın yanında çok az kalır. Benim cebimde bir cep telefonu var. 270 üye ile girmiş olduğum 2014 yılı seçimlerinden sonra, dört yıllık bir çalışmanın sonunda 800 üyeli bir oda vardır.

Bu oda,en ufak bir kayıt dışına müsaade etmedi,etmeyecektir. Oda esnafımın hakkı için aylarca uğraştım. Bakanlıksa bakanlık, federasyonsa federasyon, belediyeyse belediye, kapılarından ayrılmadım.İstedikleri haklarını kopartmak için uğraştım ve esnafımın hakkını aldım.

Değirmenaltı esnaflarının sorunlarını çözdük. Katı atık giderinden mağdur olan esnafımızını mağduriyetinşi gidermek için TESKİ ile sürekli istişarede bulundum ve esnafımızın yüksek fatura sorununu çözdüm.Başkanlık yaptığım sürece,telefonum gecenin beşi bile olsa, esnafın hizmetinde oldu. 7/24 her zaman telefonum esnafımın sorunlarına açık oldu. Esnafım için çalıştım ve her daim hizmete hazırım”Dedi.

Yakın oylamada geçen seçimde,Dönerci Ali olarak bilinen Ali Kıral,203 oya karşı 238 oyla yeni başkan oldu.

Kaynak : Murat Ürtekin