info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`da Sel Felaketi

Tekirdağ’da etkisini birden gösterip, kuvvetli bir şekilde yağan ve kısa bir sürede cadde ve sokakları adeta göle çeviren yağışlar, yolda seyir halinde olan araçlara zor anlar yaşattı.

Tekirdağ'da akşam saatlerinde birden bastıran şiddetli yağmur ve fırtınanın etkisiyle ağaçlar devrildi, bazı evlerin çatısı uçtu. İtfaiye ve TESKİ ekipleri su basan iş yerleri ve hanelerdeki suları temizleme çalışması başlattı. 

Tekirdağ'ın Merkez ilçesi Süleymanpaşa'da akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli sağanakla birlikte cadde ve sokak araları göle döndü.

Ağaçlar devrildi evlerin çatısı uçtu

Şiddetli yağmurun etkisi ile birçok mahallede ağaçlar devrildi, bazı evlerin çatısı uçtu, birçok iş yeri ve bodrum katında bulunan haneleri ise su bastı. Yağışla birlikte birçok elektrik direğinin telleri koparak yere düşerken, parke taşları da yağmurun etkisi ile yollara savruldu.

Emniyet ve belediye ekipleri olumsuzluklara karşı hazır bekliyor

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye ekipleri ise yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekliyor. TESKİ ve İtfaiye ekipleri de su basan ev ve iş yerlerindeki suları tahliye ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan yağmur ve fırtınan etkisini kaybederken, yollarda maddi hasarlı kazalarda meydana geldi.