info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`da Uyuşturucuyla Mücadele Tam Gaz Sürüyor

Tekirdağ`ın tüm idari birimleri,Vali Aziz Yıldırım başkanlığında uyuşturucuyla mücadele için yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili Sağlık müdürlüğünden yapılan açıklamada; "İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün talimatları ile her ay Kaymakamlarımız ve Muhtarlarımız bir araya gelmektedir. Bu ayki toplantı 07.01.2019 tarihinde Tekirdağ İl Kültür Merkezi toplantı salonunda Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM'ın Başkanlığında, İlçe Kaymakamlarımız, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız, İl Sağlık Müdürümüz, İlçe Kolluk Birim Amirlerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Yeşilay Derneği Tekirdağ İl Başkanımız ve izleyicilerin katılımları ile “Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele” gündemi ile gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Yeşilay Derneği Tekirdağ Şube Başkanlığınca “Yeşilayın faaliyetleri”, İl Emniyet Müdürlüğünce “Bağımlılık yapan maddelerle ilgili mücadele kapsamında yapılan çalışmalar” ve İl Sağlık Müdürlüğümüzce “Bağımlılık yapan maddelerin tanı ve tedavi yöntemleri hakkında sunum yapılmıştır" Denilmektedir

Kaynak : Murat Ürtekin