info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`ın Yetiştirmiş Olduğu Genç Bürokratlar Ankara`da Buluştu

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığından Daire Başkanı Murat ÇELİKER ile Vergi Müfettişi Hüseyin BİLGİN; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Sn. Murat ÇETİNKAYA’ya makamında nezaket ziyaretinde bulunmuşlardı.

Daire Başkanı Murat ÇELİKER ve Vergi Müfettişi Hüseyin BİLGİN çalışma hayatında yaptıkları hizmetleri Merkez Bankası Başkanına sunmuşlardı. Ziyaretin ilerleyen dakikalarında ülke ve bölge ekonomisi üzerine istişarelerde bulunulmuş olup kısa, orta ve uzun vadede neler yapılabileceği hususunda fikir alışverişi yapılmıştır.

Bölgemiz için ekonomik, mali ve sosyal anlamda neler yapılabileceğine yönelik görüşler paylaşılmıştır. Ziyaretin sonunda Vergi Müfettişi Hüseyin BİLGİN tarafından kaleme alınan “Uzmanın Çalışma Kitabı ve Verginame Serisi” kitapları başkana hediye edilmiştir. Sn. Başkan bu kitaplarda çok emek olduğunu ve bu nedenle çok özel ve önemli gördüğünü belirtmiştir. Bunun üzerine Vergi Müfettişi Hüseyin BİLGİN, Sn. Başkanın Tekirdağlıların hemşehrisi olarak herkes tarafından takdir edildiğini, böyle önemli mevkilerde hemşehrilerinin olması kendilerini cesaretlendirdiğini ve bölgemizden Sn. Başkan gibi daha nice değerlerin çıkmasını temenni ettiğini iletmiştir.

Ayrıca yazılan eserler için Sn. Başkanın güzel sözlerine teşekkür etmiştir. Daire Başkanı Murat ÇELİKER’de başkanın ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunmuştur.