info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor`u Unutanları Unutmayacağız

Tekirdağspor Başkanı Salih Canikli, Tekirdağspor`u Unutanları Unutmayacağız dedi

Tekirdağspor yönetimi,başkan Salih Canikli ile birlikte,bir dayanışma yemeği düzenledi. Bir milyon nüfuslu Tekirdağ’da,yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemek,hayal kırıklığı yaşattı. Milletvekili bazında sadece Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel, Ak Parti il başkanı Cüneyt Yüksel,Ak Parti Süleymanpaşa ilçe başkanı Hüseyin Uzunlar ve parti yönetimi ile katılırken,geceye belediye başkanları ve siyasilerin icabet etmemesi,salonda eleştirilere neden oldu.

Bu duruma tepki gösteren ve Tekirdağsporu Tekirdağlıların yalnız bıraktığını söyleyen başkan Salih Canikli,sert konuştu.Bir ay gibi kısa sürede önemli aşamalar kaydettiklerini söyleyen Canikli; “Biz,Tekirdağspor yönetimi olarak bir ay önce göreve geldik.Görevi devralmamızın sebebi,Tekirdağsporun zor gününde yanında olmak,sahip çıkmak amacında olmaktır.Ama görüyorum ki bu salonda sahip çıkanlar da var,çıkmayanlar da var.Ben bunu bir kenara yazıyorum.Gönül isterdi ki,birlik ve dayanışma gecesinde güzel bir kalabalık olsun.Sonuçta insanlara bir davetiye veriliyor.Davete icabet edilir.Gelenden de gelmeyenden de Allah razı olsun. Yaklaşık bir ay içerisinde,şimdiye kadar Tekirdağsporun borçlarından kurtulabilmesi için bir SMS kampanyası başlattık.Süleymanpaşa Belediye başkanlığının Tekirdağspora vermiş olduğu tesislere geçtik.Şu an Tekirdağspora gelir getirecek bir otopark kazandırdık.

Bugün de bu dayanışma yemeğini düzenledik.Başka ne yaptık? Eh bir ayda da ancak bu kadar şey yapılabilir.Bugün bu desteği gören biz tabi ki devam edeceğiz.Bugün bizim gayemiz şuydu; Telefonlar geldi,bağış yapacaklarını söylediler.Biz de bu vaat edenleri bir yemekte toplaysalım,herkesin gözü önünde herkes ne verdiğini bilsin,biz de onları onurlandıralım.Bunu yapmaya çalıştık ama tam bir başarı sağlayamadık.ÇÜNKÜ BEN BU GECE BURADA BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÖREMİYORUM. Bu bizi yıldırmaz.Biz,bundan sonra yönetim kurulumuzu toplar,kiminle yola devam edeceğimizi daha iyi değerlendiririz.

Önemli olan Tekirdağspordur.Düne kadar “Tekirdağspor kampa gidemiyordu,şu oldu,bu oldu” diye konuşuluyordu.Şimdi sadece “şuna niy plaket verdin,buna niye plaket verdin” lafları konuşuluyor.Arkadaşlar,artık bunları geçelim.Biz Tekirdağspora bundan sonra neler yapacağımızı konuşalım.Bizim de yanlışlarımız olabilir.Sonuçta bizler dört dörtlük olamayız.Ama bize de biraz hak verin.Bir ay içinde takımımızla deplasmanlara maçlara gidiyoruz.Diğer yandan SMS kmpanyası için Valiliklere gidiyor,davetiye dağıtıyoruz.Dün sosyal tesislerdeki futbolcuların yüzündeki ifadeyi görselerdi,plaketleri ne için verdiğimizi o zaman anlarlardı.Bu insanlar yıllardır Tekidağspora maddi manevi yardım etmişler.Biz de onları onore ettik.Kötü bir şey yapmadık.Biz Tekirdağspora hizmet için çalışıyoruz” Dedi. Konuşma bitiminde plaket takdimine geçilirken,TÜMKASDER, “Tüm Kastamonulular derneği” başkanı Rasim Gürsoy da Salih Canikli’ye plaket takdiminde bulundu.

Kaynak : Murat Ürtekin