info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Teşyad Türkiye`nin Sanatçılarını Tekirdağ`da Ağırladı

Tekirdağ Şairler ve Yazarlar Derneği,Tekirdağ`da bir ilki gerçekleştirerek,Süleymanpaşa Altınova mahallesinde GÖRKY otelde denizin ortasında muhteşem bir organizasyonla yaklaşık 150 kişilik şair,yazar,ozan ve ses sanatçısını bir araya getirdi.

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde imza kampanyaları düzenleyerek Tekirdağ'ın adını Türkiye'de duyurmanın yanı sıra çok sayıda şair,ozan ve yazarın dostluğunu kazanan TEŞYAD başkanı Yıldız Toksöz,muhteşem bir organizasyona imza attı.

Adeta sanatçı enflasyonu yaşanan gecede,akşam yemeğinin ardından denizin ortasına kurulmuş kapalı iskelede konuklarını ağırlayan TEŞYAD'I,Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ Kültür ve Turizm müdürü Hakan Cömertler yalnız bırakmadı. Gecede tüm sanatçılar sahne alırken,adeta bir sanat karma şöleni gerçekleştirildi.

Başkan Yıldız Toksöz tarafından çeşitli illerin sanat derneği başkanlarına plaket takdim edilirken,tüm sanatçılara da katılım belgesi takdim edildi. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen sanat festivalinin geleneksel hale getirilmesi planlanırken,tüm sanatçılara sahne verilmesi keyifli anların 02.30 a kadar sürmesine neden olurken,katılımcılara Tekirdağ büyükşehir belediyesi tarafından Tekirdağ'ı anlatan hediyelerin bulunduğu çanta verildi.

Kaynak : Murat Ürtekin