info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Şair, Ozan ve Yazarlar Derneği Başkanı Damla Demirel; Edebiyatsız Dünya Meyvesiz Ağaca Benzer.

Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı kitap fuarında Tekirdağ Namık Kemal Şiir İkindileri grubu başkanı Cahide Ulaş Aytar ve grubun üyesi Tekirdağlı Gülşen Erdağlı`nın imza gününü gerçekleştiren Türkiye şair ozan ve yazarlar derneği başkanı ve Tunç Yayınevi sahibi Damla Demirel,Tekirdağ halkının edebiyata ve önemli unsurlarından olan şiire gereken önemi vermediğini,edebiyat adına katılımın yetersiz olmasının üzüntü verici olduğunu vurguladı.

Başkan Damla Demirel; " Öncelikle yayınevi standımızda Tekirdağ'ın 21 yıllık geçmişine sahip Namık Kemal evi Şiir İkindileri grubunun başkanı ve üyesinin kitaplarını bu güzel deniz şehrinde okuyucularla buluşturmaktan duyduğum gurur ve mutluluğu ifade ederken,kendilerini ve yayınevi standımızı yalnız bırakmayan,Tekirdağ kitap festivaline adeta renk getiren Namık Kemal şiir ikindileri grubu mensuplarına ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Kitaplar hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Günümüzde dijital ortamda geçirilen zaman artsa da,kitabın baskısından yayılan kokusunun yerini hiç biri tutmaz. Edebiyat bizim bir uzvumuz gibidir. Edebiyatsız,kitapsız bir dünya, meyvesiz ağaca benzer " Dedi.

Namık Kemal şiir ikindileri grubu başkanı Cahide Ulaş Aytar, " Tekirdağ'da,mavi gözlü kentte,şiir ve edebiyat dostlarıyla buluşmak,onların içten ve samimi sevgileriyle bütünleşmek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor.Bu nedenle,şiire dair,sanata dair ne varsa, Tekirdağ halkına armağan olsun diyorum. İyi ki varsınız, sizlerle daha güçlüyüz " dedi.

Tekirdağlı şair Gülşen Erdağlı," Bir kadın olarak,bir anne olarak, bir şair olarak,hepsini şiirlerle anlatabilmek,insana ayrı bir haz ayrı bir mutluluk veriyor. Bize bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ediyorum " dedi. Tekirdağ Namık Kemal evi başkanı Sezai Kurt ve başkan yardımcısı Ali İhsan Şeniz de,Tekirdağ'ın şairlerini yalnız bırakmadılar.

Kaynak : Murat Ürtekin