info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Şampiyonu Ataberk Yücel, İl Sağlık Müdürlüğüne Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Türkiye Şampiyonu Ataberk Yücel, İl Sağlık Müdürlüğüne Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Yüzme branşı Türkiye Şampiyonu Özel Milli Sporcu Ataberk YÜCEL, İl Sağlık Müdürlüğü olarak kendisine verilen destekten dolayı antrenörü, ailesi ve Türkiye’de kazandığı madalyaları ile birlikte İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Cengiz BECERİR ile Başkanlar Uz.Dr. Atakan EREN ve Zafer SOYKIRLI’yı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Müdürlük adına kendisine verilen destek sebebiyle Başkan Zafer SOYKIRLI’ya plaket takdim etti. Bu ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Sağlık müdürü Cengiz Becerir, "başarılı insanlar,her zaman ilimizin ve ülkemizin baş tacıdır.Bunlardan biri de tabi ki milli sporcumuz Ataberk Yücel'dir.Kendisini başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamı diliyoruz.

İl Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman yanındayız" Dedi. Kamu hastaneleri başkanı Atakan Eren, "başarı paylaşıldıkça güzeldir.Ataberk kardeşimiz de bu başarının mutluluğunu bizimle paylaştığı için memnunuz.Kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz" Dedi. Zafer Soykırlı, "Bir şampiyonun elinden böyle bir takdime layık görülmek mutluluk vericidir.Müdürlüğümüz adına kendisine teşekkür ediyorum.Her zaman yanındayız" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin