info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaş ve AVM Yönetimi Süleymanpaşa Belediyesine Tepkili

Girişlere Yağmurluk İzni İstiyoruz

Süleymanpaşa-Değirmenaltı mahallesinde bulunan YSK AVM’NİN önündeki döner merdiven girişlerinin yağmur yağdığında büyük sıkıntı yarattığını, tüm suyun AVM içine bu döner merdivenlerden aktığını söyleyen çoğunluğu o bölgede bulunan üniversite öğrencisinden oluşan vatandaşlar, “bizler bu AVM’YE okul çıkışında sinemaya, yemek yemeye, alışverişe ve daha birçok ihtiyacımızı karşılamaya geliyoruz.

Fakat yağmur yağdığında mağdur oluyoruz. Döner kapıların üstü açık olduğu için, bütün su bukapıların arasına doluyor. Ayrıca,gerek Süleymanpaşa merkeze gerekse üniversiteye gitmek için burada belediye otobüsü bekliyoruz. Fakat yağmurlu havalarda otobüs beklerken sığınacak yerimiz yok. Bunun için yetkililerden gereğini yapmasını istiyoruz” derken, edinilen bilgiye göre, AVM yetkililerini buraya aynı Köprübaşındaki gibi bir yağmurluk-çatı yapmak için çalışma yaptıklarını, Süleymanpaşa Belediyesi izin vermediği için yapılamadığı söyleniyor.

Başta çok sayıda üniversite öğrencisi olmak üzere Değirmenaltı sakinleri, AVM girişine çatı-yağmurluk yapılmasını, otobüs bekleyenler için bir kapalı durak konmasını istiyorlar.

Kaynak : Murat Ürtekin