info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler`e Destek ve Sevgi Seli Bitmiyor

Yeni Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler`e Destek ve Sevgi Seli Bitmiyor

Yıllarca öğretmen, İl Milli eğitim şube müdürü ve Namık Kemal Üniversitesi Özel kalem müdürü olarak Tekirdağ'a başarılı hizmetlerde bulunan Hakan Cömertler, İl Kültür müdürü olarak atandıktan sonra, başarılı kariyerinin getirmiş olduğu sevgi ve destekten adeta ikinci baharını yaşıyor. Çalışkanlığı,mütevazi tavırları ve alçakgönüllülüğü ile Namık Kemal Üniversitesinde gerek akademik idareciler gerekse öğrencilerin sevip saydığı bir kişilik olan Hakan Cömertler,yeni görevinde destek görmeye devam ediyor.

Kendisini ilk ziyaret edenler arasında bulunan eski amiri Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek de vardı.Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek,Hakan Cömertler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette N.K.Ü. Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Hakan Cömertler'e yeni görevinde başarılar diledi.

Hakan Cömertler, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirine teşekkür etti. Eski Kültür ve Turizm müdürü ve halen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü olan Ersan Ulusan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler’i makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Müdürü Hakan Cömertler’in İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevlendirilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler görevi süresince Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında ortak projeler yürütülmesi için çalışmalar yapılacağını kaydetti.

Bir destek de bayan idareciden; Bir diğer ziyaretçi de Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fatma Derya Alan oldu.Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fatma Derya Alan, Hakan Cömertler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan görüşmede Hakan Cömertler, nazik ziyaretinden dolayı misafirine teşekkür etti.

Tüm ziyaretlerde,Hakan Cömertler'in makam koltuğunda değil de karşılıklı koltuklarda oturarak konuklarını karşılaması, "Hakan müdür mütevaziliğini ve misafirine saygısını makamı ne olursa olsun göstermeye devam ediyor" yorumlarına neden oldu.

Kaynak : Murat Ürtekin