info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyükşehir`in Hacı Başkanından Skandal

Kandil Lokması Dağıtan Kızılay Hakkında Cezai İşlem Yaptılar

Tekirdağ büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak ve Daire başkanları, yaptıkları çifte standart uygulamayla tepki çekiyor.Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanlığına ilk aday olmadan önce Hacca giden,seçim boyunca ve seçimden sonra sürekli her gün bir köyün camisine gidip, cami çıkışında vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak'ın zabıta daire başkanlığının Çorlu'da yaptığı skandal büyük tepki çekti.

Sürekli ibadeti ile ön plana çıkan Kadir Albayrak'ın daha önce Ulaşım daire başkanıyken tepki çekerek görevden alınan ardından adeta ödül gibi Zabıta daire başkanlığına getirdiği Hasan Bayram'ın zabıtaları, Çorlu'da kandil lokması dağıtıp vatandaşın Berat Kandilini kutlayan Türkiye ve Dünya'nın en önemli afet yardım kuruluşu KIZILAY'IN EKİBİNE FOTOĞRAF ÇEKEREK EYLEM YAPIYOR GİBİ TUTANAK TUTARAK CEZAİ İŞLEM YAPMASI,ÇORLU HALKININ TEPKİSİNİ ÇEKTİ.

Sosyal Demokrat düşünceyle sayısız eylemde yer alan Kadir Albayrak'ın mübarek bir günde hayır için lokma dağıtan resmi kurum temsilcilerine tutanak tutturup resmi işlem yaptırması,büyük eleştirilere sebep oldu. Bu konuda tepkilerini dile getiren taşımacılık firması sahibi işadamı ve Kızılay üyesi Sedat Turan; Bugün saat 15:00 de çorlu Atatürk meydanında Kızılay Çorlu şube başkanı Alican Yılmaz ve yönetimi ile birlikte biz üyeler Berat kandili münasebeti ile lokma dağıtmaya başladık .

Halktan çok iyi ilgi gördü ve insanlar dua etti.dağıtımın sonuna doğru 6-7 kişilik zabıta ekibi geldi biz kendileri de lokma alıp kandil kutlayacak sandık fakat zabıtalar "Büyüksehir belediyesinin kontrolünde olan bu meydanda böyle bir dağıtım yapamazsınız şikayet var " dediler.

Elimizde kalan son lokmaları dağıttık fotoğraf çektiler tutanak düzenleyeceklerini söylediler. Biz de stantları topladık Kızılay gibi hayır işleri ile uğraşan devletin bir kurumuna belediyenin böyle bir eylemde bulunması akıl ile izah etmek mümkün değildir Dedi.

Hacca gitmiş,5 vakit namazında Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak'ın bu konuda sessiz mi kalacağı,daha önce de bu tür şikayetlere maruz kalan Zabıta daire başkanı Hasan Bayram'ı bu usulsüz uygulama nedeniyle görevinden mi alacağı merakla bekleniyor

Kaynak : Murat Ürtekin