info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy`de Ününe Ün Katan Ciğerci Veysel Artık Çorlu Halkınada Hizmet Veriyor.

Alışılagelmiş ciğer lezzetine farklı bir boyut getiren, Adana, Hatay ve Mersin`de ciğer dürüm ve ciğer şiş olarak bilinen farklı damak lezzeti oluşturan Ciğerci Veysel Şen, Çerkezköy`den sonra ikinci şubesini Çorlu`da açtı.

Yaklaşık iki yıldır Çerkezköy'deki şubeye başta Çorlu olmak üzere Tekirdağ'ın birçok ilçesinden gelen kişilere hitap eden Veysel Şen, müşterilerinin ısrarına dayanamayarak ikinci şubesini Çorlu'da açtı. Muratlı'da da şube açması için teklif alan Veysel Şen'in bu farklı lezzeti 11 ilçeye yayması bekleniyor. Bu konuda vatandaşların ilk etapta, "ciğer mi yiyeceğiz? ben ciğer sevmem" gibi ön yargıyla hareket ettiğinin ve bu durumun müşteriyi etkileyip etkilemediği sorulduğunda, "bizler insanları farklı lezzetlerle buluştururken,yaptığımız işe güvenmenin başarısını yaşıyoruz.

Hiç ciğer sevmeyen biri,Edirne ciğerini yedikten sonra nasıl müptelası oluyorsa,gerek yaprak ciğer gerekse ciğer şiş ile servis ettiğimizdeki memnuniyet bir çığ gibi yayılıyor.Bir defa bu farklı lezzeti tadan müdavimi olduğu gibi,dostlarını da getirip tüm çevresine reklam yapıyor.Bu da bizi tatlı bir yoğunluğa ve talep patlamasına götürüyor. Bu nedenle Çerkezköy'de başladığımız yola,Çorlu ile devam ediyoruz.Tekirdağ'ın tüm ilçe vatandaşlarına gösterdikleri ilgi ve beğeni için teşekkür ederiz" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin