info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Yalova Milletvekili Muharrem İncenin Çorlu Ziyareti Kafaları Karıştırdı

Çorlu’da, Yalova CHP milletvekilinin konuşması için, kapalı spor salonunda bir program gerçekleştirildi.

Birçok partilinin katıldığı ve ne amaçla yapıldığı çözülemeyen bu ani ve miting havasında gerçekleşen buluşmada katılımcıların bölge ve kimlikleri dikkat çekti. 

Bu gerçekleşen konuşmaya Tekirdağ CHP Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, ilçe başkanları, Süleymanpaşa ve Muratlı belediye başkanları hariç, tüm ilçe belediye başkanları, Tekirdağ il başkanı Recep Ökten, İstanbul Bayrampaşa ilçe başkanı Hasan Mutlu, Yalova ilçe belediye başkanları, Yalova belediye başkanı, Yalova il başkanı, Silivri belediye başkanı, Kırklareli belediye başkanı M.Siyam Kesimoğlu, Edirne belediye başkanı Recep Gürkan, Bartın, Rize ve İstanbul milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Yalova’dan neredeyse tüm CHP’Lİ milletvekili,ilçe başkanları,il başkanı ve belediye başkanlarının katılması,Emre Köprülü haricinde diğer milletvekillerinin katılmaması,kafalarda soru işaretleri oluşturdu. 

Herkes, yaklaşan Çorlu, Süleymanpaşa ve Çerkezköy kongreleriyle birlikte, il başkanlığı seçimi için kulis buluşması olacağını düşünürken, Muharrem İnce’nin, bu konulara değinmek yerine, Ak Parti ve Cumhurbaşkanını hedef alan konuşma yapması, partililer arasındaki beklentinin gerçekleşmediği yönünde bir şaşkınlık yaşandı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından CHP Çorlu İlçe başkanı Yıldıray Arıcı açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Çorlu İlçe başkanından sonra kürsüye çıkan CHP Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü,konuşma yapmak yerine,misafirleri tanıttı.Ardından Yalova milletvekili Muharrem İnce konuşma yaptı ve konuşmanın tamamında hükümete ve Cumhurbaşkanına yüklendi.

Konuşma esnasında Ak Partinin Habur’dan giriş yapan terör örgütü mensuplarını eleştirirken,bir bayan partilinin, “madem terör örgütlerine karşısınız,neden Sezgin Tanrıkulu partide?” sorusunu yanıtsız bıraktı.Konuşma bitiminde,basından soru almadan,sahnede toplu fotoğraf çekimiyle program son bulurken,Muharrem İnce’nin bu konuşma programının amacı anlaşılmamakla birlikte,ilçe ve il başkanlığı seçimlerinde taraf olarak etkileme amacıyla gelindiği parti mensupları arsında konuşuldu.
Kaynak : Murat Ürtekin