info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Chp`de Mavi Rüzgarı Gençliktede Devam Ediyor

10 Aralık 2017 Pazar günü CHP Çorlu İlçe Binasında yapılacak olan Gençlik Kolları Olağan Kongresi`nde, delege seçimlerinde olduğu gibi Mavi ve Kırmızı listeler yarışacak.

2015 yılında yapılan Gençlik Kolları seçiminde kazanan ve Başkan olan Mavi Liste'nin adayı Anıl Aktaş, ilçe başkanı ve belediye başkanının ısrarlarıyla görevden alınmıştı. Görevden alınan başkanın yerine seçimsiz bir şekilde atanan ve Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın desteklediği kırmızı liste ile aday olan Bülent Karabudan delege seçimlerinin ardından istifa ederek görevi bırakmıştı.

İstifa ederek görevinden ayrıldıktan sonra bir hafta sonra tekrar aday olması tepkilere yol açtı. "TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ" Mavi Liste'nin adayı Anıl Aktaş yaptığı açıklamada; " 2019 seçimleri Atatürk'ün devrimlerinin devam etmesi, demokratik, laik bir Türkiye'de yaşama arzumuzun bir dönüm noktasıdır.

Yapılacak Kongre'de de 2019 yılında yapılacak iki önemli seçimi göğüsleyecek gençler seçilecektir. Biz işi şansa bırakmıyoruz. Parti ve belediye binalarında kapalı kapılar ardında koltuk kapma yarışına girmiyoruz. Biz elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Örgütümüzün yaptığı etkinlikler, eylemler kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz. Gençlerin yarattığı Mavi rüzgarı şimdi de Gençlik Kongresi'nde sürecektir. Tüm örgütümüzü hangi adayı desteklerse desteklesin, sandığa gelip demokrasiye ve partimize sahip çıkmasını diliyorum. Bu seçim atanmışlara karşı, sandıktan çıkanların mücadelesi olacaktır. Diğer aday arkadaşıma da başarılar diliyorum. Seçimden sonra kol kola çalışma arzumu tekrar dile getiriyorum." dedi.

Bilindiği üzere delege seçimlerine Yıldıray Arıcı'nın Mavi Listesi ile katılan gençler delegelerin yüzde 86'sını kazanmıştı. Gençlik Kolları Kongresi'nin sonuçları merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin