info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Dohas Hayvanlara Destek İçin Kahvaltı Düzenledi

Çorlu doğa hayvanları derneği adına, Ahmet Güneş ve Özler Yılmaz Doğa hayvanlarına yardım amacıyla bir destek kampanyası düzenledi.

İstanbul çorba restoranda gerçekleşen kahvaltıya,Yapımcı Yazar Tayfun Şahin, Saadet partisi Çorlu belediye başkan adayı Murat Vakitçi ve Saadet partisi Ergene belediye başkan adayı Oktay Çalışkan ve çok sayıda misafir katıldı.

DOHAS Çorlu başkanı Ahmet Güneş, " bugün burada düzenlediğimiz kahvaltı ile siz değerli misafirlerimiz kahvaltısını yaparken,birçok sokakta aç ve çaresiz gezen hayvanlarımızın karnının doyması için katkıda bulunarak,önemli bir işe imza atıyorsunuz. Bizler kendi yiyeceğimizi yetiştirip kendi karnımızı doyurma becerisine sahibiz. Fakat diğer canlıların böyle bir şansı yoktur. Özellikle insanlar tarafından hor görülüp şiddet gören Kedi ve Köpekler, sizin bu ulvi desteğiniz sayesinde bir nebze de olsun karınlarını doyurma imkanına kavuştuğu gibi, kendini bilmez bazı magandalar nedeniyle zarar gören sokaktaki yaralanmış Kedi ve Köpeklerin tedavisi için de destek oluyorsunuz. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen tüm misafirlerimize teşekkür ederim" Dedi.

Kahvaltıya katılan Saadet Partisi Çorlu belediye başkan adayı Murat Vakitçi, " biz sadece insanları ve onların daha refah bir şekilde yaşamasını değil, tüm canlıların aynı imkanlarda huzur içinde yaşamasını hedefliyoruz. Bu adaylık sürecinde projelerimiz içinde, hayvan dostlarımıza da birçok önemli sağlık, bakım ve yaşam alanı projemiz vardır. Bizler, bu sözümüzün arkasında durarak, bu konuda noterden tasdikli belgemizle geldik. Bugün burada ne söylüyorsak, seçildiğimizde de yapacaklarımızın arkasında duracağımızın teminatını da sunuyorum" Dedi.

Bu konuşmaların ardından,başkan Ahmet Güneş, belediye başkan adaylarına verdikleri sözleri tescil manasında tüm başkan adayları gibi, Murat Vakitçi ve Oktay Çalışkan'a da teminat belgesi imzalattı. İmza töreninin ardından destek kahvaltısı programı sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin