info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Kent Konseyi Yaza Muhteşem Girdi

Ayurvedik Yaşam Eğitmeni N.Ebru Şinik, Nefes Kontrolü, Hayatımızın Kontrolü Demektir.

ÇORLU’LU OLAN “Yükselen Çağ” isimli “beden, zihin ve ruh sağlığı bütünlüğü merkezi” kurucusu ve danışmanı olan ülkemizin ilk ve tek Ayurvedik Yaşam Eğitmeni N.Ebru Şinik, ÇORLU KENT KONSEYİNİN DAVETLİSİ OLARAK Çorlu’da nefes kontrolü konusunda bir seminer verdi.

Ebru Şinik, her ay düzenli olarak İstanbul’da halka açık grup eğitim seminerleri düzenlemekte ve birçok kurumsal şirkete, üst düzey yöneticiye, sanatçıya, öğrencilere "Grup Semineri ve Bireysel Danışmanlık" hizmetleri vererek, yaşam kalitesini yükselten kadim bilgilerin ışığında hayatlarımızı stresten uzak, daha sağlıklı, farkındalıklı ve bilinçli seçimler yaparak yönlendirmemizin yollarını göstermektedir. Nefes kontrolü konusunda bir açıklama yapan Ebru Şinik; “Nefes kontrolü hakkındaki bu kitabı yazmamın nedeni stres yönetimidir.

Çünkü nefes tekniklerimizi iyi kullanarak stresimizi yönlendirebiliyoruz. Aynı zamanda stres teknikleriyle hem bedensel hem zihinsel tekniklerle sakinleştirip, daha iyi ve mutlu olma halimizi arttırabiliyoruz. Bedenimizi kullanarak, vücudumuzdaki detoks sistemini hem fiziksel hem de zihinsel olarak arttırabiliyoruz. Dolayısıyla her an elinizin altında bulunan önemli detoks sisteminden mahrum bırakmamalısınız. Nefes tekniklerinizi kontrol ederek sağlık seviyenizi yükseltebilirsiniz. Çünkü insanoğlu 5 duyusu ile kendi kendisini şifalandıracak şekilde dizayn edilmiştir. NEFESİNİZİ DÜZENLİ KULLANARAK VÜCUDUNUZUN DÜZENLİ ÇALIŞMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ” Dedi. Her yıl düzenlediği seminer ve sosyal sorumluluk projeleriyle Tekirdağ ve ilçe kent konseyleri arasında fark yaratan Çorlu Kent Konseyi başkanı Ramadan Cesur, “Belediye başkanımız ve yönetiminin desteğiyle, Çorlu ve Tüm Trakya halkının ihtiyaçları doğrultusunda seminerler gerçekleştiriyoruz.

Bugün burada Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’ın birçok ilçesinden katılım olması, doğru bir şeyler yaptığımızın göstergesidir. Sanayi bölgesi olarak nefes kontrolünün önemi nedeniyle, Türkiye’de tek Ayurvedik yaşam eğitmeni ve Çorlu’lu olan Sayın Ebru Şinik davetimizi kırmadı ve inanıyorum ki faydalı bir seminer oldu. Bizi bu günde yalnız bırakmayan Sayın kaymakamımız Levent Kılıç, belediye başkanımız Ünal Baysan ve tüm davetlilere teşekkür ederim” Dedi. Seminer bitiminde Kitabının imza etkinliğini gerçekleştiren Ebru Şinik ve ekibi, Çorlu Piknik restauranttaki yemeğin ardından Çorlu’dan ayrıldı.

Kaynak : Murat Ürtekin