info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu`da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve yüklenici firma asfalt ekipleri tarafından şehir genelinde yürütülen asfalt çalışmaları devam ediyor.

Şinasi Kurşun Caddesinin Atatürk Bulvarı ve Bülent Ecevit Bulvarı arasında kalan kısımda aşınma tabakasında hava şartlarının yanı sıra TREDAŞ, GSM şirketleri ve TESKİ'nin yürüttüğü alt yapı çalışmaları nedeniyle deformasyona uğraması sonucu başlatılan asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Şinasi Kurşun Caddesinde 800 metrelik mesafe Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekipleri tarafından kazınarak temizlenirken, daha sonra yüklenici firma ekipleri tarafından yaklaşık 1.400 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Çalışmalarda 2 adet finişer, 1 adet babil silindir, 1 adet asfalt silindiri, 1 adet bekoloder, 1 adet kesim makinesi kullanılırken 10 personel görev aldı. 2 kısımda ve 4 iş gününde tamamlanan çalışmalar sırasında baca kapakları asfalt seviyesine yükseltildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yol çizgisi çalışmaları da gerçekleştirilecek. Hatip Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 1. Sokak ve Ocak Sokak'ta yapılan asfalt çalışmaları kapsamında ise yaklaşık olarak 710 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. 1. finişer, 1 bobcat, 1 bekoloder, 2 silindir ve 4 kamyon ile yürütülen çalışmalarda 20 personel görev aldı.

Hatip Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar program dahilinde devam edecek. Uğur Mumcu Caddesi'nin Nusratiye Mahallesi'nde kalan kısmında yürütülen asfalt serimine başlanırken, çalışmalara Ramazan Bayramı’nın ardından devam edilecek. Öte yandan ekipler şehir genelinde asfalt yama, yol açma ve tesviye çalışmalarını ise sürdürüyor.

Kaynak : Murat Ürtekin